- 2 sjalotten
- 3tal wortelen
- 2 rode chilli pepers
- 2 groene chilli pepers
- 1 blik (400g) gepelde tomaten
- 2 glazen witte wijn
- 1 groenten bouillon blokje
- Tomatenketchup
- 1dl room
- Peper
- Dragon
- Pilli Pilli
- 400g Scampi's
- 400g tagliatelle
Snij de sjalotten fijn
Snij de wortelen in zeer fijne blokjes
Snij de chilli pepers in zeer fijne stukjes (zonder pitjes)
Stoof de sjalot aan
Voeg de wortelen toe en stoof mee
Voeg de gepelde tomaten toe
Voeg de glazen wijn toe
Voeg het groenten bouillon blokje toe
Giet er een goede scheut tomatenketchup in
Voeg een deel van de chilli pepers toe
Kruiden met dragon, peper en pilli pilli
Laat 20min koken en roer af en toe. Proef en voeg eventueel pepers toe naar wens.
Mix het geheel kortstondig
Voeg de room toe en laat nog even doorkoken
Voeg nog beetje dragon toe
Bak de scampi's in een anti-kleefpan met een scheutje olijfolie. Bak ze langs beide zijde 3min
Kook de tagliatelle
Leg de tagliatelle op bord, leg er de gebakken scampi's bovenop en overgiet met de lekker diabolique saus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten