Ingrediƫnten voor 4 personen:
- 500g Pasta
- 400g Kipfilet
- 1 potje Rode pesto
- 100ml Campina Extra Licht Room
- 1 zakje Rucola sla
- 1 bakje kersttomaatjes
- 100g Feta
- Ongezouten nootjes (Cashew, Pijnboom,...)
Bereiding:
Kook de pasta
Snij de kip en feta in kleine stukjes
Snij de kersttomaatjes in twee
Bak kort de nootjes om ze knapperig te laten worden
Haal de nootjes uit de pan en doe er wat olijfolie in
Bak de kippestukjes gaar
Voeg de kersttomaatjes, Pesto en Campina Extra Licht Room toe.
Beetje roeren en wachten tot dat de kersttomaatjes zacht worden.
Pasta afgieten en serveren met het sausmengsel
Afwerken met een handje Rucola, de blokjes Feta en wat nootjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten