Pagina's

Visschotel van Pangasiusfilet en tomaten light

Ingrediƫnten

4 Pangasiusfilets (diepvries)
1 Bakje garnalen
3 Grote wortelen
4 Grote uien
2 Sjalotjes
5 Grote tomaten
3 Bosuitjes
1 Bakje Philadelphia Bieslook light
1 Zakje geraspte kaas light
1 Visbouillon tablet
Peper & Zout
Olijfolie


Bereiding


Verwarm de oven voor op 220graden
Snij de uien, sjalotten, bosuitjes en tomaten in grove stukken, schaaf de wortelen met een dunschiller aan linten.
Verhit een beetje olijfolie in een kookpot en fruit daarin op matig vuur de ui, sjalot en de wortel.
Verkruimel er de visbouillon tablet over en laat even smoren.
Schep uit de kookpot in een overnschotel.
Doe terug olie in de kookpot en roerbak de tomaten en de bosui 2 min. op hoog vuur
Voeg wat vers gemalen peper en zout toe
Leg de bevroren visfilets op het wortel/ui mengsel, bestrooi met pepe en zout en besmeer ze met de Philadelphia.
Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui mengsel.
Bestrooi met geraspte kaas en zet de schaal 40min in de oven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten