Ingrediƫnten:
10tal Medjoul dadels
50g Kokosolie
4 grote eetlepels Cacaopoeder
2 theelepels Vanille extract
1 eetlepel Ahorn siroop
Bereiding:
Ontpit de dadels en doe deze samen met de quinoa in een keukenmachine. Maal tot de dadels fijn gesneden zijn en kneed dit mengsel in een kommetje samen
Bedek een bakblik of plank met bakpapier en doe het dadelmengsel hierop. Verdeel dit in een dikte die jij het lekkerst vind.
Doe de kokosolie in een potje en smelt deze in de microgolf. Meng de cacaopoeder, vanille extract en de ahorn siroop hierdoor.
Druppel de chocolade met een lepel over het dadelmengsel tot alles bedekt is met een laagje schocolade.
Zet dit in de koelkast en laat afkoelen tot de chocolade laag hard is geworden. Snij er dan repen van naar keuze. Bewaar het best in de koelkast, want de chocolade smelt vrij snel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten