Ingrediënten (4flappen)
1 Glutenvrij bladerdeeg (koelkast)
1 Appel
handje Rozijnen
2 etlp Kokosbloesemsuiker
2 tlp Kaneel
2 etlp Soya Light Melk
1 Ei
Bereiding
Voorverwarm de oven op 180°
Week de rozijnen in warm water.
Schil de appel en snij in kleine brokjes.
Doe de melk, suiker en kaneel bij de appel, samen met de rozijnen en meng goed
Verdeel het ronde bladerdeeg in 4 gelijke stukken.
Leg in het midden van elk stuk een kwart van het appelmengsel. Vouw het deeg zo dicht dat er een driehoek onstaat. Duw de randen goed bij elkaar, gebruik hiervoor een vork.
Leg de appelflappen op het bakblik dat je hebt bedekt met bakpapier.
Bestrijk de flappen met wat geklop ei en strooi er nog wat suiker over.
Bak de flappen 15min in het midden van de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten