Ingrediënten (2p)
1 grote Ui
1 rode Paprika
1 groene Paprika
1 grote Tomaat
100g Preiwit
2 etlp Olijfolie
Kerriepoeder
300ml Soya Melk (light)
8g Maiszetmeel
Cayennepeper
Peper en Zout
Bereiding
Pel de ui. Was de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Was de tomaat en de prei. Snij de groenten in gelijke stukjes
Verhit de olijfolie in de wok en roerbak de ui
Voeg de paprika's en de prei toe. Roerbak 5 min.
Haal de groenten uit de wok.
Doe de scampi's in de wok, kruid ze met wat kerriepoeder en bak ze aan beide kanten kort aan
Voeg de groenten opnieuw toe.
Klop de maisbloem in een kopje los met 1 eetlepel melk. Voeg bij de rest van de melk. Roer goed om en giet in de wok.
Breng op smaak met wat kerriepoeder en peper en zout.
Laat even sudderen tot de saus gebonden is.
Voeg de stukjes tomaat toe en serveer onmiddellijk
Tip: Let met rijst of brood, maar kan ook met noedel varianten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten