Ingrediënten (12stuks)
- 3 bananen
60 gr amandelmeel
80 gr kokosmeel
100 ml kokosmelk uit blik (of Amandelmelk)
4 el kokosolie
6 eieren
7 el ahornsiroop
1 tl kaneel
1 tl vanille-extract
2 tl natriumbicarbonaat (Baksoda)
1/2 tl fleur de sel
50 gr chocolade (70% puur)
Bereiding
Smelt de kokosolie in een pannetje op het vuur.Doe alle ingrediënten, behalve de chocolade, samen in een blender en mix tot een lopend beslag.
Hak de chocolade in kleine stukjes en meng deze onder het beslag.
Vul nu de muffinvormpjes op met het beslag en plaats de muffins gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden.
Extra info: deze muffins zijn glutenvrij, lactosevrij, granenvrij en vrij van geraffineerde suikers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten