Ingrediënten (2p)
60g Rucola
200g Kipfilet
1 Avocado
3 plakjes Ontbijtspek
5 gedroogde Abrikozen
1/4 rode Uit
20g noten
Kipkruiden
Dressing
sap van 1 citroen
1 etlp Honing
2 etlp Olijfolie
Zout & Peper
Bereiding
Snijd de kipfilet in dunne repen en kruid deze uitgebreid met kipkruiden
Bak het ontbijtspek tot dat het lekker knapperig is (je hoeft geen vetstof te gebruiken, het spek is al vettig genoeg), laat daarna even uitlekken op keukenpapier.
Bak daarna de kipfilets reepjes in diezelfde pan.
Snij de avocado middendoor, haal de pit eruit en druk beide helften door een rooster, zodat je blokjes avocado bekomt.
Snij de abrikozen in kleine stukjes en de rode ui in ringen
Maak de dressing door alle ingrediënten goed door elkaar te mengen
Neem een bord en leg de rucola erop met daarna het spek en de rest van de ingredienten.
Nootjes toevoegen en dressing er overgieten en kipreepjes toevoegen.
Klaar! Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten