Pagina's

Pastasalade met geitekaas en druiven

Ingrediƫnten (4p)

300g Pasta (Spelt)
4 Geitenkaasjes met honing
1 bakje gerookte Spek
4 Tomaten
4 Eieren
2 rode Uien
Pitloze druiven
Dressing

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente en laat uitlekken en afkoelen
  2. Ondertussen ook de eieren hard koken (10min)
  3. Spekjes (zonder vetstof) bakken in de koekenpan en laten uitlekken op keukenrol
  4. Tomaten in blokjes snijden
  5. Druiven halveren
  6. Ui in ringen snijden
  7. Voeg de spekjes, tomaten, ui en druiven bij de pasta, voeg de dressing eraan toe en schep door elkaar.
  8. Pel de hardgekookte eieren en snij in 2 en leg bij de pasta mengeling
  9. Bak je geitenkaasje en doe er eventueel beetje honing op, leg daarna op de pasta mengeling

Hou je niet van geitenkaas, dan kan je deze altijd vervangen door gebakken kipreepjes. Ook lekker


Geen opmerkingen:

Een reactie posten