Pagina's

Zoete aardappel / pastinaak puree

Ingrediƫnten (3p)

3 Zoete aardappelen (Bataat)
3 Pastinaken
200g geraspte kaas (light, lactosevrij)
Snufje zeezout





Bereiding



VOORBEREIDING

  1. Schil de pastinaak en snijd in middelgrote stukken
  2. Schil de bataat en snij in even grote stukken als de pastinaak

KOKEN

  1. Doe alles in een pan en vul voor de halve hoogte van de groenteportie met water
  2. Doe het zout erbij
  3. Breng aan de kook en laat ca 10 minuten koken tot de groenten gaar zijn
  4. Giet het water af (bewaar eventueel wat groentenat om de puree wat smeuiger te maken)
  5. Stamp de bataat en de pastinaak met een pureestamper (of mix met een mixer) tot er een grove pure ontstaat
  6. Voeg de geraspte kaas toe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten