Ingrediƫnten
1 kilo zoete aardappels
500 gram kipfilet
1 groene paprika, in blokjes
1 rode ui, gesnipperd
4 lente-uitjes, in ringetjes
200 gram Soya light room
mespunt cayennepeper (of meer naar smaak)
½ theelepel paprikapoeder
Handje geraspte oude kaas
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden
Schil de zoete aardappels en snijd ze in blokjes van 1,5 cm
Doe de blokjes zoete aardappel in een pan, voeg water toe tot ze onder staan en breng aan de kook
Laat de aardappels ongeveer 5 minuten koken tot ze iets minder hard zijn en giet af
Snijd de kipfilet in blokjes van 1,5 cm en doe in een grote kom of schaal.
Bestrooi de kip royaal met peper en zout.
Voeg de paprika, rode ui, lente ui en de zoete aardappelblokjes toe
Meng de soya light room met de cayennepeper en paprikapoeder en schep door het kipmengsel
Doe alles in een grote ovenschaal en laat in 25-30 minuten gaar worden in de oven
Strooi de geraspte kaas over de ovenschotel en zet nog vijf minuten terug in de oven tot de kaas gesmolten is
Geen opmerkingen:
Een reactie posten